När Leif_Radio kom till Norrland.

Här är 2 Transistorradiosamlare fångad på samma bild. Vilken rysare !!
Här är 2 Transistorradiosamlare fångad på samma bild. Vilken rysare !!


En vacker försommardag i Maj nådens år 2011 kom det besök ända från vildaste Skåne.
Det var kollegan, transistorsamlaren och Opelägaren Leif Löfberg med maka Renate, husvagn och liten hund som kom och hälsade på i Huljen några dagar. Vi hade vädergudarna på vår sida och företog små exkutioner med veteranbil runt om i Medelpad. Bl.a åkte vi den förtrollande vackra Indalsleden och besökte Vättaberget och Thaipaviljongen i Utanede.
En annan dag gjorde vi Sundsvall. Visning av den vackra stenstaden. Båda stadsbergen besöktes oxå. Det var inte långtifrån att sörlänningarna fick höjdskräck.
"Men tänk att Norrland kan vara så vackert" tyckte dom. Jag höll med. Här följer några väl valda bilder från det celebra besöket.

Senaste kommentaren

02.10 | 12:47

Lars Jonsson, jag vet tyvärr inte när han dog, tror inte affären finns kvar, Jag bor inte i Vansbro, Daniel F flyttade till Enköping så där bor jag.

02.10 | 11:51

Fantastiskt. Tack för att du berättade. Vet du när Bengt dog, och om affärshuset är kvar?
Bor du i Vansbro?

02.10 | 06:11

Bengt Ferneborgs son heter Gunnar Ferneborg och hans son heter Daniel Ferneborg och hans son heter Alex Ferneborg och det är jag.

01.10 | 17:42

Hej . Jag har 2 gamla radioapparater som jag inte vill släng .utan ge till någon som är intresserad av gamla apparater. Jag bor i Kristianstad. Fins det någon här om kring som skulle vara intreserad

Dela den här sidan